360 Fotografie

Wat is 360° ?

360° fotografie geeft u het gevoel op de lokatie te zijn en daar rond te kijken. Het geeft een panoramisch look aan de lokatie. Het is geschikt voor uw website of uw Google bedrijfsvermelding. 360° fotografie geeft uw klanten of bezoekers een betere indruk van uw lokatie. Hoe werkt het? Ik maak voor deze techniek gebruik van een spiegelreflex camera. De opnamen hebben een hoog dynamisch bereik . Hiermee zijn de beelden hoogwaardiger dan een standaard panoramacamera. Door middel van special stitching software worden de beelden in de nabewerking als het ware aan elkaar gelast. Het hoge dynamische bereik wordt nog eens bereikt door de HDR techniek.

Virtual tour

1 panorama is al indrukwekkend. Een virtual tour gaat nog een stap verder. Dan beperkt u zich niet toe een enkele 360 panorama maar meerdere die tesamen een digitale  rondleiding op uw lokatie vormen. 

Uw Google business view service.

Google geeft bezoekers van de Google zoekmachine de mogelijkheid om direct vanuit de zoekresultaten door te linken naar een kijkje binnen een bedrijf.   De mogelijkheden van een 360 graden rondleiding zijn zeer uitgebreid. Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft. De 360 graden ronddeling ofwel virtuele tour wordt uiteraard in overleg met u geproduceerd. De benodigde beelden worden op een voor u geschikt moment vervaardigd. Ik ben een Google trusted photographer en daarmee officieel door Google gecertificeerd om deze tours te maken en te publiceren.

Voordelen:

  • Bezoekers klikken vanuit uw Google vermelding misschien ook door naar uw site. Meer bezoekers betekent ook een hogere ranking in Google indien u daarnaast ook uw SEO heeft geoptimaliseerd.
  • Vanuit de Google Streetview app kunnen klanten alvast bij u binnen kijken. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een virtuele tour voor uw bedrijf?, neem dan contact op. Ik help u graag met het realiseren van uw project.