Creators FC – voetbalelftal Youtubers en influencers

Creators FC Nieuwegein

Share This Post

Een van mijn leukste opdrachtgevers : het Youtube voetbalelftal elftal met influencers als Enzo Knol , Kalvijn , Noah de Zeeuw en oud Oranje international Glenn Helder en vele anderen. Het is leuk om de huisfotograaf van dit collectief te zijn. Met 207K  abonnees op YouTube, 131K op Insta en 422K op TikTok, behoren de Creators FC tot één van de populairste kanalen van Nederland en België . Het elftal met de grootste YouTubers en influencers staat onder leiding van coach Roy van Rossum. Jonge fans komen massaal af op hun wedstrijden omdat ze de spelers kennen van hun Youtube of TikTok kanaal. Na afloop van de wedstrijd nemen de spelers de tijd om handtekeningen uit te delen en op de foto te gaan met hun fans. Het wedstrijd verslag heeft op Youtube vaak een paar honderd duizend views.

Creators FC heeft sinds de oprichting in 2016 ruim € 500.000 opgehaald voor goede doelen. Denk aan stichtingen als Johan Cruyff FoundationALS NederlandFootball Makes It HappenHet Vergeten KindPink RibbonKans voor GambiaKika en bijvoorbeeld Giro 555. Creators FC speelt zijn thuiswedstrijden bij JSV te Nieuwegein maar speelt meestal “uit” op andere voetbalcomplexen om jonge fans de gelegenheid te geven hun Youtube helden te zien. Op 27 maart 2023 speelde Creators FC tegen oud Volendam spelers zijn 100ste wedstrijd. Opvallend detail is dat doelman Noah de Zeeuw in al die 100 wedstrijden nog nooit de “nul” heeft vastgehouden. HEt is een regewlmatig terugkerend topic in de samenvatting op het Youtube kanaal.

Creators-FC-Noah-de-Zeeuw

Bekijk ook:

bedrijfsevent Lage Vuursche
Blog-new

Videomarketing : een eventvideo

Een mooie vorm van videomarketing is je relaties na afloop de video impressie van een event te sturen om de gedachte aan het event nog

dronefoto bij Nedereindse Plas
Blog-new

Dronefoto in Utrecht regio

Wat zijn voor een dronefoto de mooiste locaties in Utrecht en omstreken ? Als fotograaf kom je vaak op plekken waar je anders nooit zou

Profielfoto Linkedin
Blog-new

Profielfoto voor Linkedin of bedrijfswebsite

Jouw profielfoto is de belangrijke eerste indruk die men van je krijgt. Een goede profielfoto is onmisbaar bij een LinkedIn profiel of elke andere willekeurige