Videomarketing : een eventvideo

bedrijfsevent Lage Vuursche

Share This Post

Een mooie vorm van videomarketing is je relaties na afloop de video impressie van een event te sturen om de gedachte aan het event nog even levend te houden. Het is tegelijkertijd een mooie gelegenheid ze te bedanken voor hun komst. Hoe lang moet een dergelijke video zijn?. Kortere video’s betekenen vaak een groter publiek. De dalende aandachtsspanne van de hedendaagse online video kijker heeft invloed op de lengte en kijktijd van online video’s. Daarom is in videomarketing het maken van korte video’s dan ook gegroeid Hoe lang moet ede laatste jaren. Meer over de juiste lengte van een online video lees je hier.

Een korte impressie van een event is een veel voorkomende bedrijfsvideo. Een recent voorbeeld is een event dat Authentiek Leiderschap (uit Lage Vuursche bij Utrecht) hield voor haar klanten. Gekozen is voor een videomontage van een 1,5 minuten durende video . Het event duurde een paar uur. Voldoende om daar in 1,5 minuut de highlights van te laten zien. Belangrijk is om de aandacht van de kijker de eerste seconden vast te houden vandaar dat ik koos voor een droneshot van zo’n 5 seconden. Want dat droneshot is een standpunt dat de bezoekers niet zelf hebben kunnen zien, dus dat wijkt af van de dag zelf. Daarnaast probeer ik te vermijden dat dezelfde relaties meerdere keren in een shot zitten. Belangrijk is bij een eventvideo dat zoveel mogelijk verschillende relaties in de montage zitten.

Wat is het doel van de video? De opdrachtgever heeft tot doel dat de video een verslag is van een geslaagd event waar de gasten met plezier aanwezig zijn geweest. In de video komen terug : de ontvangst, de inhoud, een hapje en een drankje en de interactie tussen relaties. Meestal in chronologische volgorde.

Bekijk ook:

bedrijfsevent Lage Vuursche
Blog

Videomarketing : een eventvideo

Een mooie vorm van videomarketing is je relaties na afloop de video impressie van een event te sturen om de gedachte aan het event nog

dronefoto bij Nedereindse Plas
Blog

Dronefoto in Utrecht regio

Wat zijn voor een dronefoto de mooiste locaties in Utrecht en omstreken ? Als fotograaf kom je vaak op plekken waar je anders nooit zou

Profielfoto Linkedin
Blog

Profielfoto voor Linkedin of bedrijfswebsite

Jouw profielfoto is de belangrijke eerste indruk die men van je krijgt. Een goede profielfoto is onmisbaar bij een LinkedIn profiel of elke andere willekeurige